2021-01-07 17:50:16• hírek • Szatmár.ro

A 33. helyen ért célba Gyenes Mani

A Dakar-rali ötödik versenynapján 662 kilométert tettek meg a verseny résztvevői, amiből több mint 400 kilométer volt a mért szakasz.


A Rijád és Al Qaisumah közötti szakaszt az Autonet Motorcycle Team versenyzője, Gyenes Emánuel a 33. helyen ért célba - összetettben. A járgányukat maguk szervizelő versenyzők számára létrehozott Malle Moto kategóriában a 6 óra, 5 perc, 37 másodperces ideje a negyedik helyre volt elég, a Maraton kategóriában - ahol a verseny teljes ideje alatt nem lehet nagyon fontos alkatrészeket cserélni - harmadik helyezett lett a szatmári motoros.

 

Az összetett rangsorban a motorosok versenyében Mani szintén a 33. helyen áll, Malle Moto kategóriában pedig őrzi negyedik helyét, 29 perces hátrányban az első helyezetthez, Maurizio Gerinihez képest. 

 

A Maraton kategóriában a szatmári motoros harmadik, a kategóriában első helyen álló spanyol Tosha Schareinához képest 1 óra és 40 perces hátrányban. 

 

A következő versenynap újra hosszú lesz: Al Qaisumah és Ha’il között 170 kilométer lesz az összekötő és 448 kilométer a mért szakasz. A rali weboldala szerint az útvonalnak több mint a fele homokos út lesz, és sok homokdűne is vár a versenyzőkre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: